All For One – Fragments Of Existence, Hecktic, Formless Reality

FOE fragments of existence promo“ Музиката дава душа на Вселената, криле на ума, полет на въображението и живот на всичко. “ – Платон.

19 май, рок бар Fans, начало 20 часа.


Музиката е езикът на всеки мизикант, душата на света, в който живее, епицентърът на емоциите му. За да го опознаете, чуйте творбите му. Но без своята аудитория и съмишленици, всичко се превръща в безкраен монолог. Симбиозата музикант-слушател е онази движеща сила, заради която си заслужава. Всичко си заслужава.
В този ред на мисли Ви каним не просто на концерт, а на среща. Да се видим, да се чуем, да споделим.

Fragments of Existence издават своя дългоочакван дебют. Материализирането на труда вече е на лице и очаква да бъде споделено със света. Първите стъпки, прохождането и завръщането ще се случат пред Вас.

Hecktic издадоха своята първа рожба през изминалата 2016-а и от тогава демонстрират завидни технически и музикални умения. Безспорно една от най-обещаващите млади банди на българска земя.

Formless Reality – една група, която липсва на сцената и нейните почитатели, се събира за ексклузивен концерт. Бъдещето на бандата е неясно, но датата и мястото на шоуто са. А и надежда винаги има.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото