METAL HANGAR 18 стана на 13 години днес!

13 може би е фатално число за някои, но за нас то означава цели 13 години, отдадени на това да изразяваме себе си в името на любимата ни музика. За нас Хангара не е просто сайт, а общност и място, където всеки от нас може да приложи своето хоби с цел обединение на метъл феновете. Независимо дали това се случва чрез разпространение на новини, организиране на интервюта или изготвяне на репортажи, за нас всеки един елемент е важна част от пъзела на нашето цяло.

Безброй благодарности към всички вас, които са били до нас през цялото това време и към всички, които ще бъдат с нас и в бъдеще! Никога не сме забравяли, че без вас много малко от това, което сме постигнали, би се случило.

Надяваме се, че сте успели да се снабдите с новите ни тениски – традиционни за всеки наш рожден ден – и сте останали доволни!

За съжаление тази година не успяхме да организираме събитие за рождения си ден, както предните години. Надяваме се обаче догодина да успеем да компенсираме за това, за да си кажем наздраве с всички вас.