TERRORIZER издават сборник

Terrorizer picture HR

През декември тази година италианската фирма FOAD ще издаде двойната компилация “Before The Downfall 1987-1989″ на легендарните американци TERRORIZER.

Компилацията ще излезе в две ултра-делукс версии. Първата ще е двоен винил в разтварящ се плик, (в който ще има и бонус CD), с допълнителен слипкейс и книжка. Втората – осемпанелен диджипак с две CD-та и две книжки, съдържащи обширни интервюта, непубликувани до момента снимки, сканирани стари флайери, обложки на демо-касети и още много други материали.

Музикалната част ще съдържа 46, преминали ремастеринг парчета от всички ранни записи на TERRORIZER. Това са записани в студио песни, които не са били включени в албума им от 1989г. “World Downfall”, плюс композиции от двата им демо албума от 1987г., както и от сплита им с NAUSEA от 1988г.

За заинтересованите, поръчка могат да направят от сайта на FOAD.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото