TARJA TURUNEN и MARKO HIETALA с два концерта в България

Любимката на българската публика Таря Турунен и бившият й колега от Nightwish Марко Хиетала пристигат в София на 4 април 2025 г. в зала „Асикс Арена“, а два дни по-рано, на 2 април, ще завладеят варненската публика с концерт в Дворец на културата и спорта.

След серия от разпродадени концерти в Южна Америка, където Марко се включи като специален гост на Таря, динамичното дуо реши да се обедини и да завладее европейската публика.

‘Living the Dream Together Tour’ стартира с първата си част още през септември т.г. и ще продължи през 2025-та. Разбира се българската публика нямаше как да бъде пропусната.

Наскоро Таря издаде алума ‘Best of Tarja – Living the Dream’, включващ най-големите хитове от соловата й кариера. За концертите от турнето тя е подготвила селекция от най-любимите парчета на феновете, както и нейни лични избори.

За да бъде шоуто още по-вълнуващо, Таря и Марко направиха страхотна колаборация в дуетното им парче ‘Left on Mars’, което вече се радва на огромен интерес от феновете.

А на въпроса, който всички вече си задават, отговорът е „Да, ще пеят и песни от времето им в Nightwish!“. След толкова години отново ще имаме възможност да чуем Таря и Марко, изпълнявайки ‘Wish I Had an Angel’, ‘Dead to the World’ и още други, включително и вечната класика ‘The Phantom of the Opera’.

Преди да се присъедини към Таря на сцената, Марко ще изпълни парчета от соловата си кариера заедно с неговата банда.

Това ще е вечер, която обещава да бъде незабравима. Очакванията са големи, тъй като дуото продължава да радва феновете както със стари, така и с нови песни.

Билети за концерта на Таря Турунен и Марко Хиетала на 4 април 2025 г. в зала „Асикс Арена“ са в продажба в мрежите на Bilet.bg (вкл. касите на Fast Pay и магазини „На тъмно“) и Тикетпортал, както и онлайн на https://sme.bilet.bg/ и https://www.ticketportal.bg/ на цени от:

–           60 лв. за правостоящи

–           80 лв. за правостоящи Front of Stage

–           70 лв. за седящи на трибуните

–            120 лв. за седящи във VIP зоната (добра видимост към сцената, отделен вход, достъп до VIP бар и отделни WC).

* Деца до 10 год. възраст влизат без билет, но с придружител

** Билети за концерта във Варна, могат да бъдат закупени само в мрежата на Тикетпортал.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото