SUNDAY ART REPORT в клуб ‘Строежа’

Оркестър Карандила, Джанго Зе и Хахаха Импро Театър ще бъдат гостите на двадесет и петото издание на клубния фестивал Sunday Art Report. Събитието ще се случи тази неделя, 10 март. По традиция концепцията обединява различни сфери на изкуството, и то събрани на клубна сцена. Sunday Art Report се случва вече трета година – по идея на Строежа и със съдействието и в новаторския дух на холандската бира Grolsch.

Оркестър Карандила нямат нужда от представяне, тяхната популярност отдавна е преминала дори границите на страната ни. Те вече са били участници в неделните издания на фестивала, като предишното им гостуване в Строежа бе преди две години – тогава в компанията на Джон Лоутън, БТР и Цветелина Чендова. Този път в музикалната колаборация ще се включат Джанго Зе. Формацията, начело с Мимо Морски, ще бъде в оригиналния си състав. Любопитен факт е, че при престоя си в Лондон Мимо, със състав от музиканти от различни националности, е изпълнявал част от творчеството на Карандила пред публика, а сега срещата им на една сцена предстои за първи път.

Третите гости за вечерта са момчетата от Хахаха Импро Театър (Ивайло Рогозинов, Петър Мелтев, Тони Карабашев, Златин Цветков и Леонид Йовчев), широко популярни с нестандартната си игра и взаимодействие с публиката. Именно те ще открият в 19:30 ч., след което предстои изявата на Карандила от 20:45, а Джанго Зе са от 22:15 ч.

Билети се продават в мрежата на Ticketstream.bg на цена от 6 лв. на предварителна продажба и 7 лв. на самата дата и място. Каси – Строежа, Бар Петък, Офис 1, На тъмно, Техномаркет, М-тел, Ориндж, TBI Credit.

Програмата по часове:

10 март 2013, неделя

19:00 – Отваряне / Stroeja DJ Set
19:30 – ХаХаХа Импро Театър
20:45 – Концерт: Оркестър Карандила
22:15 – Концерт: Джанго Зе

Още информация за програмата на Строежа може да намерите тук, както и на официалния сайт на клуба.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото