STONE SOUR ще записват четвъртия си албум

Записът ще излезе през есента на 2012 година

 

Stone Sour, сертифицираната със злато и номинирана за Грами рок банда, с гордост съобщава на феновете си, че започва записите на своя четвърти албум през март за дългогодишния си лейбъл Roadrunner Records. С вече почти написан нов албум, бандата скоро ще влезе в Sound Farm Studios близо до родния им Де Мойн, Айова с продуцента David Bottrill (Tool, Muse, Staind). Албумът се очаква да излезе през есента на 2012 година, две години след последния им студиен запис, “Audio Secrecy”, който дебютира на шеста позиция в класацията Billboard, на първа – в американския чарт за рок албуми на iTunes и отбелязва най-висок международен дебют в кариерата на групата, включително Топ 5 в класациите в Германия, Япония и Австрия и топ 10 – в Обединеното кралство и Австралия.

От “Audio Secrecy” е и световноизвестният хит #1 “Say You’ll Haunt Me”, който оглавява класацията Active Rock цели осем седмици и е #1 Мейнстрийм Рок Песен за 2010 година и топ 10  Active Rock песен на годината.

Албумът “Audio Secrecy” постига голям успех и е приет изключително добре както от фенове, така и от критика, спечелвайки си корици на списанията “Revolver” и “Guitar Edge”, както и публикации във “Vice”, “Inked“, “Huffington Post”, “SPIN” и други. Освен това бандата участва в Jimmy Kimmel Live! по време на серията концерти в подкрепа на албума. Сега, те се подготвят за своето силно очаквано завръщане и графикът на групата предвижда друго голямо шоу за Stone Sour.

“Този албум ще бъде още една стъпка напред за бандата”, заяви китаристът Josh Rand. “Музикално, винаги сме се предизвиквали един друг да надскочим себе си и този албум не е изключение.” Освен това, Rand споделя и някои подробности относно текстовете на песните в албума и историите, които се разказват, с думите: “Що се отнася до текстовете, в албума става дума за човек в сложен етап от живота си, когато трябва да вземе решение по кой път да поеме, от това зависи и какъв ще бъде този човек до края на живота си. Всяка песен ще разказва историята от различна страна на характера на този човек, като накрая слушателят сам ще реши как завършва историята”.

За да държат феновете в очакване за новата творба на Stone Sour, Roadrunner ще пусне в iTunes дигитално копие на песента “The Pessimist”, която влиза в саундтрака на “Трансформърс 3”.

От едноименния дебютен албум на Stone Sour, също сертифициран със злато,  излиза и първият им хит, “Bother”, който влиза в саундтрака на филма “Спайдърмен”. След това бандата издава сертифицирания със злато “Come What(ever) May”, който дебютира на #4 в класацията за албуми Billboard Top 200. От него групата вади трите радио хита: “Sillyworld”, “Made of Scars” и тоталния хит #1 сингъл “Through Glass”. От третия им албум, ”Audio Secrecy”, също излизат няколко радио хита и най-вече “You’ll Haunt Me”, която става Мейнстрийм Рок Песен  за 2010 година.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото