EMBER & DUST издават албум и го представят с концерт

ember and dustСлед дебютното си шоу заедно с DASH THE EFFORT и 40 DAYS LATER група EMBER & DUST продължава с издаването на първия си едноименен албум. Той се очаква на 10 април и ще бъде подкрепен от промо концерт на същата дата. Събитието ще се проведе в клуб „СТРОЕЖА“, с участието на Spectre of Sanity.

Вчера бандата пусна първия си сингъл “Drown in Sins”. Видеото на песента разказва историята на човек, сблъскващ се с тъмната си страна, която се пробужда от миналото.

Клипът е заснет от снимачния екип ONE MORE FRAME, които са на 2-ро място в списъка на най-добрите компании за видео продукция в България, според класацията на рейтинг гиганта Clutch.

EMBER & DUST се открояват с мелодичния си звук, съчетан с елементи от електронна и филмова музика. Групата черпи вдъхновение от много различни жанрове освен рок и метъл.

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото