Спийд метъл бандата ГРАНУЛОМ с концерт в Габрово

На 20.07. в един от градовете с най-много рок заведения на метъл глава от населението – Габрово, ще забие българската спийд метъл банда ГРАНУЛОМ. В клуб БЕЛИЯТ ВЪЛК, групата ще забие поредица от твърди творчески идеи, обединени под името „Тихо”. Вокалът Надя, която напоследък е доста търсен гост за предавания,  в които се вихрят спорове и откровения, като „Сблъсък” и „Срещу новините”, няма да пести грам директни послания и в Габрово.

Междувременно да припомним, че албумът „Тихо” е ознаменуван с нов видеоклип. Видеото на едноименния сингъл разказва история, също толкова хард, колкото и стила на ГРАНУЛОМ. Надя играе две роли, които символизират двете крайности в жената – убийцата и спасителката. За по-голяма автентичност на сцените, бандата е ползвала за консултант полицай. В синхрон със спийд метъл стила, визуалните средства са безкомпромисни. Сценарият, режисурата и заснемането на видеоклипа „Тихо” са дело на Студио BBV Photography, a продуценти са PRESIDENT STUDIO.

На участието си на 20.07. в габровския клуб БЕЛИЯТ ВЪЛК бандата ще продава свои фланелки и CD-та.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото