Спечелете покана за SUMMER CHAOS FEST

SummerChaos2016_artworkОт днес, 25 юли, до 12:00 часа на 01.08. всеки може да вземе участие в поредната игра, организирана от METAL HANGAR 18 и организаторите на SUMMER CHAOS FEST – M.E.Music. Наградата  е една покана за наближаващото събитие, в което ще можем да видим големи имена като CLAWFINGER, THE PRODIGY, HOUSE OF PAIN, THE EXPLOITED и BULLET FOR MY VALENTINE.

Условията са непроменени.

За хората, ползващи Facebook:
Харесайте“ и „Споделете“ (публично) плаката за концерта и коментирайте с любимия си видеоклип на съответната банда. След това изпратете имената си и телефон за връзка на e-mail: igra@metalhangar18.com с тема/subject: SUMMER.

За читателите ни без Facebook профил:
Изпратете отговор на въпроса: „Кога се е състоял първия концерт на Продиджи в България?“ на същия e-mail адрес, като сложите тема/subject: SUMMER. За този вариант също трябва да запишете трите си имена и телефон за връзка.

Малко след 12 часа на 01 август автоматичната ни система ще изтегли един печеливш.

Успех!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото