Spike Bulgarian Music Showcase Пловдив на 26, 27 и 28 май 2022 г

Spike Bulgarian Music Showcase има специално предложение към българските метъл групи! Регистрирайте се и имате възможност да свирите на фестивала и да се срещнете с двама от големите букинг агенти в света на тежката музика!

Като гости на шоукейс форума, присъствие са потвърдили Шарън Ричардсън от агенция К2 и Мерле Дюринг от агенция Black Harbour Entertainment.

Шарън Ричардсън  е международен букинг агент в K2 Agency, агенцията, която представлява групи като Metallica, Gojira, Kvelertak, Mastodon, Alter Bridge, Delain, Spirit Box.
Мерле Дюринг е директор и основен агент на Black Harbour, където работи с групи като Death Angel, Skálmöld, Swallow The Sun, Avatarium.

На 27 май 2022 г. (петък) пловдивския бар Download ще предостави пространството си за метъл концерт, на който в публиката ще бъдат и делегатите на фестивала. Българските групи, които се запишат за участие и бъдат одобрени, ще свирят в метъл вечерта, техните концерти ще бъдат включени в официалната програма, а шоуто им ще бъде внимателно проследено от Шарън и Мерле, които ще се срещнат лично с тях в събота, 28 май 2022 г.

Селектираните групи ще бъдат три.

Формата за участие можете да намерите на уеб сайта – SpikeShowcase.Com. Крайният срок за подаване е 1 май 2022.

 “Това е уникална възможност и ние сме много признателни на Шарън и Мерле, че ще обърнат специално внимание на представители от българската хеви метъл сцена. Не се й съмняваме, че срещата между групите и тези професионалисти от най-висок ранг ще доведе до полезни контакти и развитие“ – споделя Боян (Boyan Robert Pinter,) основател на SPIKE.

Шарън и Мерле ще вземат и участие в панелните дискусии на конференцията свързани с развитието на музикални таланти, и равноправното място на жените в музикалната индустрия с фокус върху техния личен опит и израстване измежду ранговете на доминираната от мъже индустрия.

За да гледате интервюто на Боян с Шарън Ричардсън, посетете Youtube страницата на Sofia International Music Conference и намерете епизода озаглавен – The K2 Agency.

Всичко за Spike Bulgarian Music Showcase  – профила на участниците,  музикална и културна програма, панелите за дискусии ще бъде публикувана в страницата  https://www.facebook.com/spikeshowcase както и на сайта https://SpikeShowcase.com