Sofia Drum Fest се завръща тази неделя

След двугодишна пауза породена от ковид пандемията, Sofia Drum Fest се завръща.
Единственият ежегоден барабанен фестивал в България ще се проведе тази неделя (15 май). За пръв път фестивалът ще има двама международни участници в лицето на барабанистите на Nile и Septic Flesh – George Kollias и Kerim Lechner “Krimh”.
Преди тях на сцената ще се качат: Боян “Бонзи” Георгиев (Odd Crew), Мартин Профиров (P.I.F., Rewin, Силует и т.н.), Ненчо Стефанов “NinYo”(Тома, Торнадо и т.н.) и Михаела Найденова (KhanЪ, Ember & Dust и т.н.).

Събитието ще се проведе на нова локация – Grindhouse Skateboard Club, като участниците ще свирят на две сцени, една на открито и една на закрито.

Вратите ще отворят в 15:00 ч. И със самото отваряне на вратите ще започне signing session и всеки желаещ ще може да се докосне до George Kollias и Kerim Lechner “Krimh”, както и всички други участници на фестивала, който ще започне час по-късно, точно в 16:00 ч.

Всичко ще приключи в 22:00 ч., за да няма възрастови ограничения, като деца под 10 години ще влизат безплатно!

Билети можете да намерите в мрежата на EpayGo и на касите на EasyPay- https://epaygo.bg/3910932304

Освен специалния signing session, тази година ще има и специални награди подсигурени от една от най-проспериращите марки за чинели – Meinl, като желаещите да ги спечелят могат да го направят по две направления. Или да споделят визията на фестивала в социалните мрежи и да споменат фейсбук страницата или инстаграм профила на Sofia Drum Fest, или да си носят практис пад и палки и да се включат в своеобразния drum-off, който ще се проведе по време на фестивала.

Вижте и двете интервюта на Metal Hangar18, които взехме от

George Kollias
и Kerim “Krimh” Lechner

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото