SMALLMAN, MINDOWN и NAMELESS DAY RITUAL делят сцена

Три от най-лесноразпознаваемите банди на родната сцена – Smallman, Nameless Day Ritual и Mindown, ще изнесат общ концерт. Чудото ще се случи в Пловдивската опера на 28 декември. Билетите са на цена от 10лв. и са достъпни в мрежата на Eventim. При останали налични в деня на концерта ще се продават и на входа. Неделната метъл екстраваганца ще започне в 20ч.

Smallman представиха третия си студиен албум Envision, който жъне успех след успех, защитен с поредица концерти в България и Европа. Предстои записът да бъде издаден и на винил, като има голяма вероятност да бъде наличен в деня на събитието.

Nameless Day Ritual направиха своя дебют пред публика като съпорт банда на австралийските машини Karnivool и подготвят дебютното си издание.

MINDOWN направиха поредица от концерти в България включително съвместни с Midas Fall и Show Me A Dinosaur с обновен състав, ново лице и нова енергия.

Събитието е дебютно за Numbered Days Booking. Идеята е такъв тип събития да станат традиция, алтернативната и ъндърграунд музикална среда представена от български и чужди банди да бъдат изведени на по-голяма сцена.

Плакатът и цялостната визия са изготвени от Теодор Георгиев.

smallman mindown nameless day ritual concert poster

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото