ЧЕРНО ФЕРЕДЖЕ довечера в „Строежа“

ЧЕРНО ФЕРЕДЖЕ са групата, която тази вечер (29 ноември) ще огласи Строежа. Събитието е част от кампанията на клуба, осъществена с подкрепата на Jack Daniel’s и Каменица, обединяваща едни от най-популярните български групи в серия от 12 поредни четвъртъка.

След като търпеливо изчакаха завръщането на един от атрактивните си членове – финалистът от VIP Brother Димитър Ковачев-Фънки, вече музикантите са в пълен състав и готови за концертна дейност. Голям Тошо (вокал и китара), Малък Тошо (вокал и китара), Ния (вокал и китара), Геша (барабани) и Фънки (бас-китара) ще ударят близо двучасов сет в Строежа, като се очаква в репертоара да бъдат включени „Ракийчице“, „А язе се фръцнах“, „Ой Ламьо“, „Кой бъзика баба ми по пъпа?“, „Крали Марко“, „Ата“, „Какъв купон“ и още много от добре познатите парчета на ЧЕРНО ФЕРЕДЖЕ.

Вратите на клуба днес ще отворят в 20:00 ч., а самият концерт започва точно в 22:00. Билети се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg, както и на място в Строежа – на цена от 6 лв. Още каси – Бар Петък, Офис 1, На тъмно, Техномаркет, М-тел, Мултирама, Ориндж, TBI Credit.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото