Varna Rock представя Cool Tour карта

varna rock postОрганизаторите на Varna Rock съобщават:

COOL TOUR картата е тук!
Тази нова фестивална карта се прави изцяло за улеснение на феновете и е с валидност 5 години.
✔️Край на опашките за зареждане и теглене!
✔️Без такса издаване и без такса поддръжка.
COOL TOUR картата ще предлага във времето отстъпки от всички събития на Rock & Events.

От 15 август можете да закупите вашия early bird билет за ВАРНА РОК 2020 на цена от 70 лв. и да получите автоматично 30 лв. по вашата COOL TOUR карта, които да похарчите на фестивала сега, през следващата година или да ползвате за други събития и билети.
Билети за ВАРНА РОК 2020 при тези условия можете да закупите в периода от 15 август до 24:00 на 19 август 2019 г.

COOL TOUR картите вече са налични в офисите на EasyPаy, които публикувахме по-рано миналата седмица! Можете да вземете вашата фестивална карта от тези офиси безплатно срещу билет или на място на фестивала.

⭐️ Златната COOL TOUR карта ⭐️ е на цена 100 лв. и при закупуването ѝ получавате бонус cashback от 30 лв., които можете да похарчите още сега на фестивала ВАРНА РОК 2019 или да ползвате за закупуване на билети за ВАРНА РОК 2020 и за други събития на Rock & Events.
⭐️ Златната COOL TOUR карта ⭐️ ви осигурява достъп до VIP зоната на фестивала, както и други възможности, за които ще научите скоро.

Запазете своята COOL TOUR карта и след приключване на ВАРНА РОК 2019. След 20 септември 2019 г. можете да я превърнете в платежна карта напълно безплатно, като следвате кратките стъпки, посочени в Общите условия (Публикувани са на Facebook страницата на Rock & Events в раздел Продукти).

Скъпи фенове,
Всяко ново нещо се нуждае от време да се развие.
Ние полагаме усилия да развием тази карта и разчитаме на вашата подкрепа, за да успеем да удовлетворим максимално вашите желания и изисквания.
Нашата идея е картата да приобщава все повече събития и да се превърне в универсалната COOL TOUR карта на България.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото