SLAYER със своя линия велосипеди ВМХ

slayerbikejune2

В последно време имам чувството, че метъл групите са си обявили някакво състезание коя ще извади по-нестандартен мърчандайз. След като алкохолната ниша е не просто запълнена, а вече прелива, започнаха да се обръщат към различни аксесоари, интериорни допълнения и спортни съоръжения.

Лейбълът Subrosa, който е подразделение на концерна ВМХ е лицензирал марката SLAYER с цел да пусне официално серия велосипеди и аксесоари към тях с марката на групата. Това ще се случи през октомври тази година. Предвидени са за пускане четири „железни коня“ – Subrosa 12″ Balance Complete, Subrosa 20″ BMX Complete Bike, UTB Complete Bike Black, Subrosa 26″ BMX Complete Bike, както и рама Subrosa Thunderbeast X Slayer и седалка Pivotal.

На снимките по-долу можете да се насладите на красивия дизайн на велосипедите, а на този линк да разгледате техническите им характеристики, както и да направите предварителна поръчка, ако решите, че искате да имате някой от байковете.

slayerbike1slayerbike3

slayerbicecover

 1. #1 написан от Анонимен (преди 7 години)

  Печалбари, скоро да очакваме и вазелин марка Slayer.

  • #2 написан от Лудвиг Ван (преди 7 години)

   Дочакай го и се лубрицирай обилно, cunt.

 2. #3 написан от фен (преди 7 години)

  Да ви онодя и двамата :)))))))

 3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 4. Коментари за тази публикация
В началото