SLASH става главен герой в нова видео игра!

Легендарният музикант SLASH става главен герой в най-новата музикална видео игра „BandFuse”. Редом до него застава и друга не по-малко известна китарна звезда – Зак Уайлд, познат от хитовия проект “Black Label Society”, а също и като бивш китарист на Ози Озбърн.

Играта е своеобразен самоучител за всички любители меломани, които искат да се научат да свирят на китара като големите легенди в жанра. „BandFuse” обещава да издаде „тайните” техники на великите китаристи и безспорно ще се превърне в хит сред всички млади музиканти с амбиции за световна слава. С Големия SLASH като главен инструктор по китара, това би било напълно възможно!

На 2 декември с грандиозен концерт в Лос Анжелис приключи американската част от турнето на SLASH, промотиращо последният му солов албум „Apocalyptic Love” (Roadrunner/Орфей Мюзик).  В момента музикантите са си дали заслужена почивка,  за да прекарат предстоящите празници у дома със семействата си.

Европейските дати от турнето стартират на 2 февруари с концерт в Истанбул, а веднага след това е и дългоочакваното българско шоу на 4 февруари в столичната зала Фестивална. Гастролът ще премине през Румъния, Унгария, Словения, Полша, Чехия, Австрия, Русия и всички скандинавски държави и ще продължи до 4 март, когато е последната европейска дата в Дъблин. Месец по-късно, на 11 май, Слаш и компания ще бъдат специални гости на  легендарния OZZFEST в Токио.

Билетите за концерта в София могат да бъдат закупени от мрежата на Тикетпро в цялата страна, билетен център НДК и онлайн.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото