СИГНАЛ с мега концерт за своята 35-годишнина

„Легендарната група Сигнал ще отбележи 35 години на българската рок сцена с голям концерт под надслов „OUR LOVE“ на 27 ноември 2013 г. в зала Арена Армеец София. Групата ще поднесе на своите фенове и зрители 100 процента рок и любов!

През своята 35 годишна история музикантите издават 13 студийни албума и изнасят хиляди концерти в страната и чужбина. Групата поставя и два невероятни рекорда не само за България – над 7 000 концерта и участия и повече от 500 000 продадени плочи.

Йордан Караджов, Александър Мариновски, Владимир Захариев и Георги Янакиев остават верни на традицията си да създават и изпълняват чист български рок и влизат със 16 отличени хита в Топ 500 на най-великите песни на България. Сигнал са любимци на повече от три поколения българи по всички краища на света.

В своя професионален път Сигнал винаги са били социално ангажирани, с ясна гражданска позиция и това е причината музикантите да подкрепят силни социални каузи като „Белият бастун“, „И пак тръгни“, а с посланието OUR LOVE подават ръка на хората с трайни увреждания за закупуване на адаптиран транспорт с платформа за техните нужди.

Феновете на Сигнал ще имат възможност да обогатят историята на групата като издирят и предоставят на конкурсен принцип копия на архивни снимки, аудио и видео материали, картички, постери и др. от концерти на Сигнал и да спечелят награди – билети за концерта, последния диск на Йордан Караджов „Такъв е животът“ с личен автограф, рекламни тениски и специалната награда – китара Фендер Стратокастер.

Националната bТV ще излъчи този изключителен рок-спектакъл в ефира си през Коледно – Новогодишните празници на 2013 г.

135 минути – 100% Бг рок !!! OUR LOVE застава и зад благотворителна кауза – част от средствата ще бъдат използвани за закупуване на адаптиран транспорт за хора с увреждания!“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото