Сезонът в The Black Lodge започва с много партита

Присъединете се към редицата партита, които бар The Black Lodge са подготвили за вас:

„Лятото е вече към края си и ние от THE BLACK LODGE започваме да се подготвяме за предстоящия сезон. Стартираме на 13-ти септември и работното време на бара ще бъде сряда, четвъртък, петък и събота от 18.00 ч. до … докато има купон. За промени ще ви информираме. Очаквайте много и разнообразни тематични вечери, афтър партита с групи, DJ – вечери, борси за нови и употребявани стоки, свързани с рок музиката, видео вечери и други изненади. Метъл бар THE BLACK LODGE е най-доброто място за всички, за които тази музика е начин на живот. Идеята на бара, както вече многократно сме доказвали, не е да измъкне и последните стотинки от джоба на феновете, а правилните хора да купонясваме на правилното място с яка компания и яка музика!

Защо стартираме сезона на 13-ти? Ами напук на суеверието и защото решихме да открием сезона с едно MEGADETH – парти, а ние знаем, че Dave Mustaine има рожден ден на тази дата! Ще подберем най-добрите парчета на групата, на екраните ще вървят техни концерти и по наша традиция ще има томбола и някой от посетителите ще спечели CD. Начало 21.00 ч. и както обикновено за такива вечери – вход свободен.

На 14-ти септември(петък) организираме съвместно с BGTSC тематична вечер посветена на предстоящия концерт на бившия вокалист на JUDAS PRIEST и ICED EARTH  Tim „Ripper“ Owens. Освен че ще чуят подбрани парчета на групите, в които той участва, посетителите ще имат възможност да спечелят чрез традиционната ни томбола и две покани за събитието. Желаещите ще могат да закупят билети за концерта в бара. Начало 21,00 ч и вход свободен.

По случай навършване на 1 година от основаването на SAMAEL UNITED FORCES – БЪЛГАРИЯ – първата местна структура на официалния международен фен-клуб на SAMAEL, каним всички учредители и фенове на парти в THE BLACK LODGE за отбелязване на паметната дата.

Нека стартираме подобаващо новия концертен и парти – сезон като посветим съботната вечер на 15-ти септември на блек – индъстриъл метъла и почетем творчеството на най-видните му представители. 

„Компания“ на SAMAEL ще правят други две светила в екстремния електро индъстриъл спектър – THE KOVENANT и PAIN. Ще бъде показан и ексклузивен, неизлъчван до момента запис от концерта на PAIN в София.

Очаква ни нощ на танци, маршировки, магии и изследвания на открития космос.

Присъединете се!!!“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото