SEVI с концерт на сцената на Sofia Summer Fest

Група SEVI се присъединява към програмата на новата лятна сцена на София.

Sofia Summer Fest стартира с амбициозна програма за култура на открито. Фестивалът се провежда в Южен Парк II, до музея „Земята и хората“ и зад Музея за съвременно изкуство. Всичко на територията на фестивала се случва съобразно мерките, правилата и ограниченията наложени от COVID-19.

След няколко месечна пауза група SEVI ще изнесе концерт на 23-ти август от 20.00 ч, а билетите вече са в продажба. Концерта беше обявен първоначално за 6-ти август, но поради изместване на цялата фестивална програма, ще се проведе на 23-ти.

Бандата стартира годината с грандиозен концерт на 6ти март (Music Jam Club) по случай 10-годишнината на групата и представи най-новото си видео Shattered.

По време на изолацията вокалистката Светлана Близнакова зарадва феновете с импровизирано видео и дует с Johnny Gioeli (Hardline, Axel Rudi Pell). Песента носи заглавието “Song of Hope” и е римейк на варианта, който Johnny издава с групата Crush 40 през 2011-та година по повод цунамито, което удари Япония.

SEVI готвят още един дует с Johnny , който трябваше да излезе през юни, но поради извънредното положение премиерата се отлага за догодина.

Билети за концерта на SEVI на 23-ти август – на касите на Eventim.bg и на адрес – https://www.eventim.bg/bg/.

Официално събитие във Facebook – https://www.facebook.com/events/728563924356584

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото