SCOTT IAN издава DVD

Легендарният хеви метъл музикант, автор и телевизионна звезда SCOTT IAN имаше да каже много неща в Европа и Северна Америка по време на своето Speaking “Swearing Words” Tour. След години на околосветски обиколки с Anthrax, той е натрупал много спомени, които да разкаже.

“Swearing Words” е честен поглед към лудия живот, който Scott е живял и преживял през последните 31 години, хората, които е срещнал и събитията, които ги събират. И сега можете да се насладите на това турне чрез Swearing Words in Glasgow, достъпно на пазара чрез Megaforce Records от 13.11.14г. DVD-то съдържа запис на цялото изпълнение в Шотландия и е спонсорирано с кампания, достигнала целите си благодарение на отдадеността на феновете.

Винаги съм знаел, че Scott е музикант пионер, но кой да знае, че е и такъв страхотен разказвач? Неговият обективен, себеукоряващ хумор е като Henry Rollins комбиниран с George Carlin.

– John Wiederhorn, съавтор на Louder Than Hell: The Definitive Oral History of Metal

Маниак, автор, китарист, икона: когато става въпрос за пресъздаване историята на метъла, SCOTT IAN е човекът – хванете го, докато можете.

– Alex Milas, редактор, Metal Hammer

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото