BAILDSA свирят на WRONG SUMMER 2014

Гръцките ска/пънк гиганти Baildsa с подкрепата на Balkan Mash ще ни заляет със слънчево настроение на 14 август на къмпинг Градина.

Като естествено продължение на Voinegovtsi Wrong Fest, столичният The Wrong Bar обявява новото си творение – WRONG SUMMER 2014.

Експлозивните Baildsa пристигат специално за да оглавят едно лудо денонощие на Бар „Градина“ на едноименния къмпинг между Созопол и Черноморец. Добре познати от всичките енергични концерти, които направиха от ноември 2013 досега, гърците ще представят нови песни от предстоящия си албум „Zvarna“. На 14 август Бар „Градина“ ще е перфектното място на черноморието, защото зад пулта ще застане и Balkan Mash  с DJ SET от най-съвременните балкански парчета. Wrong Summer 2014 започва в 16:00, а от 21:00 на сцената ще излязат и Baildsa. Фестивалите Voinegovtsi Wrong Fest и Wrong Summer се очертават като едни от музикалните проекти с най-голям потенциал в България. С добре планирани стъпки, екипът на The Wrong Bar ще предоставя най-добрите алтернативни музикални имена от България и отвъд. Входът за 14 август е свободен! Планирайте времето си, за да бъдете там с приятели, защото и организатори и музиканти обещават незабравима вечер!

Facebook event

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото