Трети рожден ден на METAL FORCE HMC

Metal Force HMC има удоволствието да Ви покани на метъл сбирката “ Metal Force Meeting – три години война в името на метъла“ от 29 до 31 август, по повод три години от основаването на клуба. Събитието ще се проведе в къмпинга на с. Бероново, общ. Сунгурларе, който се намира по живописното устие на р. Луда Камчия на километър от селото.
Членовете на клуба са подготвили разнообразна музикална програма, която ще бъде изпълнена с хард енд хеви от края ’70, през класическия хеви и траш на ’80, шведския, английския и американския дет метъл на ’90, радикалния блек метъл от севера, както класически и тевтонски спийд. Ще отделим специално внимание и на българския метъл, развил се през годините от залязващия комунизъм, та до ден днешен. През тъмната част на денонощието ще бъдат прожектирани концерти и клипове в същия дух на голям екран.
Готвачите на клуба ще подготвят за вас фантазии от свинско и други зеленчуци, а топлата бира ще бъде забранена в района на празненството.
Ако сте член на клуба, съпортър или просто фен на метъла, който обича да прави добрини през почивните дни на чист въздух, това е метъл опцията! Не забравяйте банските, палатката или спалния чувал.

Линк към събитието

  1. #1 написан от Прасчо (преди 7 години)

    Моля, моля. От нашия вид всички растат на кокал! Какво е това „свинско и други зеленчуци“ ? Събитието изглежда екстра!

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото