Създайте тениска за турнето на THE BOXER REBELLION

Британците The Boxer Rebellion приканват феновете си да участват в специален конкурс. Затова и ние сме посредник и се обръщаме към талантливите от вас, които имат желание да участват. за продстоящото си европейско турне групата ще се нуждае от специална тениска – всяка идея/дизайн трюбва да се изпратят на theboxerrebellion@gmail.com с тема на писмото „Design Competition“ и да се приложи в социалните мрежи (Facebook, Google Plus, Instagram, twitter) под таг #shirtfortbr. За да улеснят творците, The Boxer Rebellion са приложили и няколко схеми за тениските на този адрес. Крайният срок е 25 август, победителят ще бъде обявен седмицата след това. Пълните правила можете да прочетете тук.

Неслучайно това е от значение – наскоро разбрахме, че сред европейските дати е поместена и една българска. По непотвърдена от страна на български организатор информация, ще видим лондончаните на 6 ноември в Sofia Live Club. Спечелилият конкурса ще спочели £200 кеш, 2бр. тениски и 2 билета за концерт по избор, валидни за 24 месеца напред.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото