Axemaster

Неприятни новини от лагера на американските пауър метъл ветерани AXEMASTER. По различни причини, свързани с личния живот, лийд китаристът Damin Bennett и басистът Jim Curtis вече не са в част от състава. Двамата са се разделили с останалите като добри приятели и остават важна част от семейството на AXEMASTER. „Приносът на Damin и Jim към творчеството на бандата е изключително ценен и ще бъде помнен винаги. Те определено ще липсват, но AXEMASTER ще продължат напред!“, се казва в официалното съобщение.

Добрата новина е, че от бандата са намерили заместник на Bennett. Това е Shannon Rivera. Роден и израснал в Tucson, Arizona, през 2001-а г. китаристът се мести в Cleveland, Ohio и свири в различни групи като DRENALIN, BLACKJACK SYMPHONY и SOCIOPATH. Бил е на една сцена с имена като METAL CHURCH, KINGS X, Y&T, Doro Pesch, Michael Schenker и групата на Jake E. Lee RED DRAGON CARTEL. Rivera е много талантлив и опитен музикант и от групата са щастливи, че са успели да го приобщят към състава.

Същевременно от AXEMASTER обявиха, че ще участват в част от турнето на страничния проект на легендарната вокалистка на CHASTAIN Leather Leone . Засега групата е определена да свири на обявените за март 2019 г. концерти, но не е изключено да бъдат добавени още дати през годината. Повече информация за бандата може да откриете на следните адреси:

www.axemasterofficial.com
https://www.facebook.com/axemasterofficial/
https://twitter.com/Axemastermetal
https://www.youtube.com/user/axemasterofficial?sub_confirmation=1