Satyr, виното и „героите от детството“.

Foto: Roger Neumann

Foto: Roger Neumann

Фронтменът на Satyricon Sigurd Wongraven – Satyr e известен със страстта си към доброто, качествено вино. Не е случайност, че преди години пусна собствена марка от изисканата нискоалкохолна напитка.

На снимката, публикувана в норвежка медия, мистър Wongraven позира с първото си вино през 2010г. Оттогава той разработва малка винена империя с няколко вина в каталога на „Wongraven“.

Бизнесът на „Wongraven Wines“ върви добре, като приходите се покачват и се равняват на няколко милиона норвежки крони, докато асортиментът на компанията се разширява…

Заедно с анализа на бизнеса на артиста в сайта, който споделяме с този пост, се акцентира на факта, че групата му е получила специална покана да свири в България на прощалния концерт на любимата им банда от младежките години, на „героите от детството им“ – Slayer.

Satyricon прекараха миналата година на дълго световно турне, което ги отведе до Русия, Япония, Австралия, САЩ и Израел.

Време е да ги видим на живо и у нас!

Satyricon свирят като специални гости на последното шоу на Slayer в България на 11 юли 2019г.!

Ние ще сме там задължително, а ти!?

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото