Басистът на SATYRICON е диагностициран с рак

satyricon-bassist-anders-odden

Да, неприятните новини ни застигат току в началото на новата година. Anders Odden (съосновател и китарист в Cadaver и басист в Satyricon) е бил диагностициран с рак на дебелото черво и ще се подложи на операция на 6 януари.

Ето какво съобщава Anders за това:

„Исках да изчакам, за да ви разкажа всичко за състоянието си след като моята операция бъде направена, но след това получих това видео. На датата на смъртта на моя музикален герой Lemmy (28.12.2015) моят приятел Hank Von Hell е в Швеция, събиращ пари в полза на раковоболни с барабаниста на Motörhead Mikkey Dee. Да получа това видео беше много трогателно и ме накара да поискам да споделя това с вас, за да събера пари за изследвания върху рака.

Бях диагностициран с рак на дебелото черво на 3 октомври 2019 година. От тогава минах химиотерапия, за да свие тумора и да мога да се подложа на операция.

Датата на операцията е определена за 6 януари 2020. Лекарите ми казаха, че всичко ще върви по план и, че аз ще се отърва от този рак. Това е трудно пътуване, но аз съм готов. Честита нова година и ще се видим когато всичко премине.“

Photo – Hannah Verbeuren

  1. #1 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 1 година)

    Вярва,че ще се излекува…а и трябва.

  2. #2 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 1 година)

    Вярвам,че ще се излекува…а и трябва….все пак е метъл машина….Да пази рогата вдигнати високо горе….

  3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  4. Коментари за тази публикация
В началото