SATURNIAN MIST с нов албум

Финските хаосисти SATURNIAN MIST обявиха детайли около предстоящото си издание. Третият поред албум на fra. Zetekh и компания ще носи заглавието „Shamatanic“ и ще излезе на 17 септември чрез Petrichor.

SATURNIAN MIST е създадена през 2006 г. във Финландия. Целта е ясна от самото начало, създаване на окултен блек метъл с елементите от ритуалните практики, включени в техния звук. Зловещото начало е скромно и сурово, но въпреки това групата успява да създаде шум около себе си. След няколко демо-та и ЕР-та групата записа няколко албума, за да разпространи музиката си и общото послание – „Chaos Is The Law.“

Те го правят с голяма страст и качество, но въпреки това групата сякаш никога не успява да достигне максимума на потенциалната си публика.

SATURNIAN MIST решиха да създадат най-добрия албум, за да разпространят окултното си послание по света. „Shamatanic“ е създаден и готов да бъде разпространен сред човечеството в цялата му слава и великолепие. Бърз, мрачен, груб и хипнотичен окултен блек метъл, който ще ви въведе в техния кръг от ритуали и твърди вярвания. Не се заблуждавайте, това не е албум за стадото овце. Това е албум за тези, които са готови да посветят цялото си същество на закона. „Chaos Is The Law.“! Блек метъл, за да изтанцуваш дните си или да станеш плячка на вълците, които се крият в сенките.

Обложка и трак-лист:

1. Ill-Mystic
2. Blood Magick
3. Chaos is the Law
4. The Manifestation
5. The End Times
6. Altar of Flesh And Blood
7. Arbatel of Black Magick
8. Ordo Templi Saturni
9. Shamatanic
10. Ipsissimus

Официални ресурси:

www.facebook.com/saturnianmist
www.instagram.com/saturnianmistofficial

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото