Известни са първите групи на Autumn Souls Of Sofia 2017

asosposter

Както вече знаете третото издание на есенния фестивал за екстремна музика Autumn Souls Of Sofia 2017 ще се проведе на 25 и 26 ноември 2017 г., а любезен домакин на събитието ще бъде столичният клуб Live&Loud.

Екипът на фестивала има удоволствието да ви представи и първите групи потвърдили участие. Това са естонските рокаджии Illumenium; Мelodic Black метълите MartYriuM и пристигащите от дълбокия шведски север сурови блекове Khaospath.

Illumenium е млада група от Естония, основана през 2014г. Стилът ѝ е микс от рок, метъл, пост-гръндж и блус от 70-те. Състои се от шестима членове и почти от създаването си основната цел на Illumenium са турнетата. Дори наричат себе си „All -Time -Touring“ band. За краткия период на съществуването си имат един издаден албум – „Towards Endless 8“, който зъдържа 18 композиции.

MartYriuM едва ли имат нужда от подробно представяне, но… Основани през 1999 година в скромната по размери, екзотична европейска държава Малта те могат да се похвалят с четири студийни албума и подчертано „нежно“ присъствие във фронтовата линия. Древни магии, митология и сатанинска философия предадени чрез похватите на завладяващ Melodic Black Metal.

Khaospath идват от наистина мрачната и студена част на Швеция. Триото се събира преди малко повече от три години, за да твори суров блек метъл в традицията на Marduk, Dark Funeral, Watain, Necrophobic. Двата им албума са истинско блек метъл богохулство. Музиката им е способна да ви завлече в най-мрачните дебри на този стил.

Другото, за което е редно да ви уведомим е, че от днес 16 януари цената на двудневния билет вече е 40 лева. С пропуска можете да се снабдите, както и до сега в системата на eticketsmall.com, както и на каса на ул. Раковски № 67 в София или в Магазин ЯКО!

Останете с нас за интересните новини, които предстоят!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото