P.O.D. не искат да разкриват концепцията на новия си албум

P.O.D. издадоха деветия си студиен албум „The Awakening“ на 21 август. Историята в него се върти около един главен герой и разказва за добрите и лошите избори, които той прави, както и сблъскването му с последиците от тези избори. Басистът Traa Daniels казва за The Pulse Of Radio, че бандата не иска да разкрива много около сюжета. „Има история, но не искаме да кажем директно за какво става въпрос. Искаме хората да се разровят в албума, да слушат внимателно и да разберат. Това е забавното на концептуалните албуми, да не издаваш всичко на момента. Има главен герой, има история, която вдъхнови писането на тези песни.

Гост вокалисти в албума са Maria Brink от IN THIS MOMENT и Lou Koller от хардкор групата SICK OF IT ALL. Записът е продуциран от Howard Benson.

P.O.D. са на сцена от 1994г. и съставът им се е запазил почти същия през годините.

Първият сингъл от „The Awakening“ – „This Goes Out To You е под номер 18 в рок радио чартовете. Видеото е заснето в родния град на групата Сан Диего и в него взимат участие местни музиканти, скейтъри и артисти.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото