SATANIC WARMASTER преиздават новия си албум през април

searmaster cover

Петият албум на финсите блекове SATANIC WARMASTER, „Fimbulwinter“, който излезе през ноември миналата година чрез собствения им лейбъл Werewolf ще бъде преиздаден за разпространение по целия свят от компанията Hells Headbangers, която отдавна не е безразлична към творчеството на финските върколаци. За дата на издаването е обявен 7 април. Албумът ще бъде достъпен на CD, на винил и на касета.

След като изминаха пет дълги години от издаването на последния албум на SATANIC WARMASTER „Nachzehrer“, и въпреки че групата не ги изгуби напразно, издавайки няколко сплит-сингъла и концертни записа „Fimbulwinter“ е първия пълноценен документ, засвидетелстващ развитието на SATANIC WARMASTER за този период.

Основателят и единствен постоянен член на групата Werwolf споделя:

„С гордост представям този албум на нашите орди по целия свят съвместно с Hells Headbangers. За да запалите с помощта на моята музика искра, за да намерите собствения си път в този гнил свят и в пространствата далеч зад неговите предели!“

Предишният албум „Nachzehrer“ беше издаден чрез лейбъла Werewolf на 18 август 2010 г. Според групата целия материал в него е бил записан на аналогов четирилентов магнетофон.

Сет листът на „Fimbulwinter“ ще изглежда така:
1. Fimbulwinter’s Spell
2. Funeral Wolves
3. Korppi (VORNAT cover)
4. When Thunders Hail
5. Dragon’s Egg
6. Nuin-Gaer-Faun
7. Winter’s Hunger
8. Silent Call of Moon’s Temples

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото