Самолетът на „девиците“ е повреден при инцидент

Както всички знаем, британските „девици“ са на своето световно турне, със своя нов самолет, пилотиран от вокалиста на бандата – Bruce Dickinson.

Самолетът – „Боинг 747“ – джъмбо джет, обаче е бил повреден при инцидент на пистата на летището в Сантяго, Чили. Бил дърпан с влекач, за да бъде зареден с гориво, но по време на преместването единият колесник на самолета е поддал и машината буквално е паднала за земята. Увредени са двата двигателя на джъмбо джета, а двама души са били ранени и са били откарани в болница, без опасност за живота.

Членовете на групата не са били в самолета по време на инцидента, както и оборудването им за турнето.

Iron_Maiden_1
По първоначална информация двигателите на самолета са за смяна, което предполага и по-продължителен ремонт, но щетите тепърва се констатират. Въпреки това, британските легенди са убедени, че този инцидент по никакъв начин няма да попречи на обиколката им и че турнето ще продължи, както е планирано.

Iron_Maiden_3

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото