BE UNDER ARMSНовият албум – „Doomed To Life“ на руската groove alternative-metal група BE UNDER ARMS,

може да чуете ТУК!

Списък с песните:

1. Armed & Defenseless
2. Lord Of The Bomb
3. Burn For This
4. March Of The Iron Hearts
5. Keep This World
6. Locked And Bound
7. To Rise From The Ashes
8. No Place Like Home
9. Spit On Your Grave
10. Human Testing
11. Doomed To Life
12. Kings Of Wasteland
13. Becoming A Monster

В досегашното творчество руснаците засега пишат песните си само на английски език. Doomed To Life е трети пореден албум на групата. Първият албум носи името Let Shots Will Be Your Music и излиза през 2014 година, последван от Locked and Bound, който се появи през 2015 година.