Рожден ден на клуб „Disorder“ с концерт на група CUPOLA (вход свободен)

cupola - disorder 27.11Покана за здрав купон:
Клуб „Disorder“ и група CUPOLA обединяват сили, за да представят на свищовската публика едно жестоко метъл събитие. Датата е 27-ми ноември, а поводите са два: навършването на една година от съществуването на свищовския клуб и официалното излизане на новия албум на софийската дет метъл банда.
Входът за събитието ще бъде напълно безплатен!

Софийската дет-метъл банда Cupola ще забие на сцената на свищовския клуб Disorder. Поводът е промотирането на втория им студиен албум – PANDÆMONIUM, който излезе официално на 12 ноември. Групата ще изсвири на живо целия си втори албум, както и стари песни. На място ще се продава самият диск, както и як мърчъндайз.

От страна на клуб „Disorder“: това е нашият начин да се отблагодарим на всички, които ни подкрепяха през тази първа година и се надяваме да продължим заедно да градим метъл сцената в нашия град! Досега имахме възможността да гледаме около 30 групи, а за в бъдеще обещаваме още много!

Линк за събитието в фейсбук

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото