Бифор парти с SEPTICFLESH в The Black Lodge

septicflesh-partyМетъл бар The Black Lodge и Live & Loud имат удоволствието да обявят бифорпарти с SEPTICFLESH на 8 март (неделя)!
Гръцките титани пазят топли спомени от първото си гостуване в София и последвалото го бурно афтърпарти в The Black Lodge и с нетърпение чакат новата си среща с приятели и фенове в България. Ние на драго сърце уредихме рандевуто за тях, което ще е ден преди концерта им тук и ще е в бара, в който и те, и ние се чувстваме като у дома си.
Началото на партито е предвидено за 21.00 ч., като се очаква групата да се появи в пълен състав малко по-късно същата вечер. Вход свободен!
Билетите за концерта са на цена 35лв и могат да бъдат намерени в касите на Eventim в цялата страна (Germanos, Office 1, Technomarket, Technopolis, Пикадили, OMV, Usit Colours, магазин „ЯКО“, На тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, каса 3 на НДК), касите на Ticketlogic (книжарници Booktrading, FastPay), както и онлайн на: WWW.LIVEANDLOUD.NET
В деня на събитието входът ще струва 45 лв.

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото