ROB ZOMBIE е подписал с Nuclear Blast Records

rob-zombie-e1532256123188

Nuclear Blast Records наскоро обявиха, че започват работа със световно известната рок/метал икона и филмов продуцент Rob Zombie. Албумът се очаква да излезе през 2019г.

„Много се вълнувам, че ще работя с приятелите ми от Nuclear Blast. Мисля, че комбинацията на стиловете ни ще се окаже печеливша.„, коментира Zombie.

От Nuclear Blast добавят: „Големи фенове сме на Rob и отдавна се възхищаваме на артистичността му както в музикалната, така и във филмовата му кариера. Това е една вълнуваща възможност да обединим илюзорния талант на Rob с нашата изобретателност. Очакваме с нетърпение да доставим незабравими изживявания на феновете по света с легендарния Rob Zombie.“

Rob Zombie непрекъснато предизвиква публиката. Продал е повече от 23 млн. албума в цял свят и е единствения артист, който има безпрецедентен успех и в музикалната и във филмовата индустрия, като сценарист и режисьор на 7 игрални филма с обща печалба над 150 млн. долара.

Очаквайте скоро повече подробности около новия албум.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото