RIVERSIDE разкриват информация за своето бъдеще

RiversideМрачни са новините от лагера на поляците RIVERSIDE. И няма как, след като преди около месец загубиха своя китарист Piotr Grudzinski. Какво ще се случи с групата оттук насетне – ето последна информация от нейната Facebook страница:

Измина един месец от загубата на Piotr и предполагаме, че много от вас си задават въпроса за бъдещето на групата и нейните планове (снимката вляво е от последния концерт „Love, Fear and the Time Machine Tour 2015“ в „Stodola club“, Варшава). Вече обявихме, че няма да имаме концерти през настоящата година и това със сигурност няма да се промени. Но все пак планираме някои неща – да издадем един от нашите албуми в 5.1-канален звук в началото на лятото, както и компилация от инструментални парчета през есента на 2016 г. Също така имаме индивидуални планове, както и гост участия с други музиканти. Биографичната книга за групата, създавана вече над две години, ще се появи в края на 2016 г. Само не очаквахме, че ще трябва да се промени и да се вмъкне допълнителна част …

 

RIVERSIDE винаги сме били като едно голямо семейтво. Семейство, което обаче нямаше да оцелее без вас, феновете. Вашата подкрепа е изключително важна за нас. И ви благодарим за нея от все сърце!

Дали ще оцелее RIVERSIDE? Ние ще направим всичко възможно за това! Защото в този свят, пълен с цинизъм и лицемерие, постоянна нестабилност и промени, по-бързи от нашите мисли, бихме искали да се създадем нещо твърдо и смислено, основано на най-важните ценности. Бихме искали да го създадем за вас, защото, както се оказва, нашето семейство е много по-голямо, от това, което сме предполагали!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото