REVAMP се разделиха

3540307644_photo

REVAMP с главна вокалистка Floor Jansen вече не са заедно.

Тъжни сме да ви информираме, че групата REVAMP официално се раздели. След два велики албума, за съжаление, не е възможно за откривателката Floor Jansen да има друга група докато е в NIGHTWISH. Може да имаме някакви проекти, но REVAMP заслужава 100% преданост, която не може да бъде предоставена на две различни банди едновременно.

Коментар от Floor:

Горда съм с двата албума, които направихме заедно! В REVAMP има толкова добри и талантливи музиканти, че не бих искала да ги карам да чакат от мен да намеря времето и страстта нужна да направим нов албум. Не искам също така да давам на феновете празна надежда. REVAMP имаше кратък и неравен, но вълнуващ живот, но сега е време за новите банди и проекти да започнат. Благодаря на всички участващи за любовта и всеотдайността; хората губят близки и любими, и цялото нещо със скръбта.

 

REVAMP ще остави Facebook страницата си отворена за последни сбогувания за още месец. Ако се чудите какво правим и какво сме правели до сега, ето ви малко информация:

 

Jord и Henk ще имат общ албум с THE BLACKEST GREY. Jord, също така, работи по албум с MY PROPANE.

 

Благодарим ви за вашата страст, любов и преданост и за вашата велика подкрепа. Не се и съмняваме, че всички ние от групата ще ви видим отново някой ден, защото музиката живее вечно, а краят винаги е причина за едно ново начало!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото