EVERGREY с ново видео „The Impossible“

 Шведската метъл група EVERGREY пусна официално видео към песента „The Impossible“ от новия им албум „The Storm Within“, излязъл на 9-ти септември чрез AFM. Клипът е режисиран от Patric Ullaeus от Revolver Film Company, който е работил с групи като DIMMU BORGIR, LACUNA COIL, IN FLAMES, SONIC SYNDICATE и KAMELOT.

Коментар от групата:

„The Impossible“ е третият клип от сериите видеа, които сме заснели за „The Storm Within“. Работим доста с Patric Ullaeus и Revolver Film Company, като се стараем да пресъздадем тайнствеността и чувството за пустота, което имахме докато писахме песните за десетия ни албум. Може да се каже, че това ни е първият опит да поканим всички в кинематографичния свят, където бяха умът и мислите ни през цялата тази година, докато писахме. Мисля, че образът говори сам за себе си. Това е само началото. Задава се буря.

 Текстовете на песните на EVERGREY винаги са били съчетание на дълбочина и динамика, като идеята зад „The Storm Within“ не е по-различна. Englund смята историята зад текстовете за най-голямата концепция, с която EVERGREY се е захващала, базиран на нещо, което може да се отнася за всекиго; да имаш някого, да го загубиш, да се хванеш в ръце и да продължиш напред. Стига се до там, че да го нарече първият „любовен“ албум на групата, но това не е предмет, който трябва да се приема с лека ръка в света на EVERGREY.

Както обикновено, текстовете са базирани на някого или на случки от моя живот. Когато правихме албума, много от тези проблеми с взаимоотношенията ми се въртяха в главата. „The Storm Within“  е главно за търсенето на идентичност, как опитваш да се чувстваш пълен, когато си наполовина празен, като аз сложих тази история в междузвезден свят.

 Englund е горд с „The Storm Within“, който представя важната 20-та годишнина за EVERGREY, макар че той свободно призна, че не е взел под внимание това съвпадение, докато албумът не беше в ход.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото