RAMPART – с концерт в Айндховен

Есенната част на турнето на RAMPART “War Behest 2012” в подкрепа на новия албум на групата традиционно ще уважи първо българските метъл фенове.  Стартът ще бъде даден на на 21 септември в бар-клуб “Adams”. Началният час е 22:00 ч., а входът е 5 лв. Концертът ще бъде открит от млада и многообещаваща банда, чието име ще бъде обявено скоро. На място ще могат да бъдат намерени и новите издания на RAMPART “A Tale To Cold” и “War Behest”.

На 29 септември RAMPART ще представят авторската си музика в превърналия се в легенда за метъла клуб “Dynamo” в Айндховен, Холандия, по покана на “Dynamo Metal” и “Mario’s Metal Mania”. Редица от големите имена на тежката сцена редовно свирят на това култово място. Оттам през ноември стартира и европейското турне на TESTAMENT. Българската банда ще бъде подгрята от наскоро подписалите с Inferno Records французи ELVENSTORM, които ще представят дебюта си “Of War and Rage”.

На следващия ден Дижон, Франция, ще бъде взривен от RISING FEST II, където освен редица хеви метъл групи на домакините, ще се изявят RAMPART и германците WIZARD.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото