Феновете на Rammstein в България през годините, част VI

VI. Последни дейности и планове за развитие на фен клуба

 

Rammstein Night 27.09.2014.

Rammstein Night 27.09.2014.

През септември 2014 „ФЕН КЛУБ РАМЩАЙН БЪЛГАРИЯ“ отново се завърна със сбирка още в началото на месеца, а на 29.09.2014 се проведе поредната вечер в Tha Black Lodge, посветена Rammstein и на фен клуба.

През октомври чрез председателят на фен клуба направихме първите контакти с LIFAD community, като разменихме доста мейли с жена, на име Моника Горки. След около месец обаче въпросната жена спря да отговаря.

След няколко месеца търпеливо чакане, през март 2015 решихме отново да се свържем с Моника, но получихме отговор, че този мейл вече не е активен и трябва да се обърнем към друга жена, с която да продължим кореспонденцията. Писахме няколко мейла на Ана Майер, докато тя разбере какво точно сме говорили с Моника, след което и тя тотално спря да отговаря. И тъкмо когато смятахме, че отново ще трябва да търсим друг човек, с когото да комуникираме, на 11.06.2015. получихме следният мейл от Ана Майер:

Hi Todor,
I would like to send you and your fan club a fan package with LIFAD Bulgaria pins, stickers and flags. It is all in production and would be finished by the end of July. I hope it’s ok for you! Please let me know if I can help you with anything else.
Best regards from Berlin!

Rammstein Night, 13.06.2015.

Rammstein Night, 13.06.2015.

Наистина прекрасна новина за фен клуба и неговите членове, която беше полята на поредната Rammstein Night на 13.06.2015.

От тук нататък имаме планове да задълбочим отношенията си с LIFAD community , за да може когато след 2 години (живот и здраве ако се вярва на слуховете) Rammstein издадат албум и тръгнат на турне да сме в позиция за нещо повече.

Другият основен проблем, стоящ пред фен клуба и неговото ръководство, е изключително морално остарелия сайт http://rammsteinbg.com, който е изключително наложително не просто да бъде обновен, а изцяло изграден наново. За целта вече проучваме кои от нашите членове могат да участват активно в обновлението на сайта, като и фенове на Rammstein, които не са членове на фен клуба, но искат да помогнат са добре дошли.

 

Ако сте пропуснали някоя от предишните части, публикувани през септември 2014, можете да ги намерите тук:

Част I / Част II / Част III / Част IV  / ЧАСТ V

 

Автор: Тодор Чоевски (Ludnichar), председател на „фен клуб РАМЩАЙН БЪЛГАРИЯ” и администратор на http://rammsteinbg.com.

*Повече информация за „ФЕН КЛУБ РАМЩАЙН БЪЛГАРИЯ“ можете да получите на сайта http://rammsteinbg.com както и във фейсбук страницата и групата на сдружението.

**Статията е написана като продължение на предните 5 по повод десетгодишнината от първата сбирка на Rammstein Bulgaria.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото