Промо клип от DVD-то En Vivo! на IRON MAIDEN

Първият клип „Blood Borthers“ от новото концертно DVD на Мейдън, En Vivo! е вече факт!

 

Изпълнението е част от феноменалния концерт на групата пред чилийската публика, който ще излезе на 2DVD, 2Blu-Ray и 2CD на 26 март, както и в колекционерски бокс сет в лимитирана серия. (Предварителни поръчки на: http://www.animatomusic.com/inner.php?p=album&prodID=894)

EN VIVO!” е заснет на 11 април 2011 пред повече от 50,000 ентусиазирани фенове на Estadio Nacional, Сантяго, част от турнето Round The World In 66 Days в подкрепа на албума‚‘‘The Final Frontier World Tour‘‘, улавяйки блестящото представяне на бандата, горещо посрещнати от вечната латино страст и енергията на верните чилийски фенове. С невиждани ефекти на сцена, динамична артистичност и спиращ дъх Еди, този концерт въплъщава най-доброто от  Iron Maiden през 2011.

Концертът е заснет с помощта на 22 HD камери и октокам (летяща камера, която заснема отвисоко многохилядната публика); записан е както в стерео, така и в 5.1 аудио и миксиран от легендарния продуцент Кевин ‘‘Неандерталеца‘‘ Шърли. Всичко това цели да акцентира върху уникалната атмосфера на това невереоятно шоу. Обширната картина е раздалена на отделни екрани, за да може фенове да проследят отблизо и отделно всеки член на групата, в сет листа са подбрани песните от последния студиен албум на Maiden The Final Frontier от 2010, както и класически фаворити от големия и разнообразен каталог на групата. (В края на информацията е цялото съдържание).

Вторият DVD диск е бонус, съдържащ 88 минутен документален филм- BEHIND THE BEAST. Той също е изцяло вътрешна продукция на личния екип на Maiden, начело с Анди Матюс, предвиден като интересен високо качествен „домашен филм”, разкриващ организацията на турнето на Iron Maiden и какво се случва зад сцената. Проследява невероятната история на едно от най-очакваните и амбициозни турнета в света. Разказва за ежедневния живот и сложните задачи на Maiden Killer тийм и на други хора в организацията. Професионализмът и опитът, решаването на проблеми и успехите, мащабът и големите проблеми около начинанието оживяват чрез проследяването на всеки ден и задкулисната подготовка на екипите на звук, осветление, декори, продукция и оформяне на сцена. Включени са и интервюта с членове на продукционния екип на Iron Maiden , анекдоти от бандата и нейните фенове, включително и кадри от лайв преставленията по света от кабината на боинг 747. Бонус дискът също съдържа удължена версия на промо видеото на “Satellite 15…The Final Frontier” – мейкинг на “Satellite 15…The Final Frontier”, плюс видео серия с откриващи сцени от The Final Frontier World Tour.

Освен Blu-Ray версията, двойното DVD ще излезе първоначално и в лимитиран тираж в специална колекционерска стоманена кутия (във формата на книга) и двоен цветен винил, както и традиционен двоен аудио албум ‘‘EN VIVO‘‘.

Специално по повод излизането на новото DVD, Iron Maiden предлагат на феновете си цялата си дискография на преференциални цени. Не пропускайте само до края на април 2012 г. да се възползвате от изключителното предложение на www.animatomusic.com.

Вижте и самия клип:

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото