Програма за днешния концерт на канадското дуум трио Dopethrone

Тази вечер е концерта на DOPETHRONE & GODSLEEP в столичния клуб Live & Loud! Слъдж / Дуум / Стоунър феновете ще имат удоволствието да видят две убийствени банди, които ще направят своя дебют на българска земя.

 Dopethrone & Godsleep 631 X 300

Line Up-a за тази вечер е:

20:30 – Отваряне на врати

21:15 – Godsleep /GR/

22:15 – Dopethrone /CA/
 

Билетите ще бъдат в продажба онлайн до 20:00ч. в мрежата на ticketlogic.bg – https://wrongevents.ticketlogic.bg/. Цената им е 20лв, а на място ще са по 25лв.

 

Dopethrone са име взето от заглавието на един от най-тежките и гъсто задимени албуми в дуум рока и метъла. Говорим за Electric Wizard и опусът им от 2000 година – “Dopethrone, категорично заковал се сред еталони в стила като “Dopesmoker” на Sleep, Welcome to Sky Valley на Kyuss или The Big Black на Orange Goblin. Само че трима напушни фенове на тежкия риф от Канада решават, че Dopethrone е жестоко име за банда и си го лепват гордо през 2009. И оттогава досега доказват, че заслужават да го носят и развяват. Четири албума по-късно, от които се леят рифове, та (зелен) пушек се вдига, преди 2 седмици Dopethrone издадоха съвсем новия миниалбум “1312” и пак яхват пътя. Този път той най-сетне ще ги доведе насам, право от европейксите фестивали за стоунър и дуум тази есен.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото