PARADISE LOST и TIAMAT ще свирят на КАВАРНА РОК ФЕСТ 2011

Едни от най-видните представители на готик метъл стила стават част от крайморския фестивал

Loud Concerts и Община Каварна имат удоволствието да обявят още две от групите, които ще гостуват на КАВАРНА РОК ФЕСТ 2011. Става въпрос за готик метъл иконите PARADISE LOST и TIAMAT. Първите ще се качат на сцената на фестивала на 15-ти юли, в ролята на ко-хедлайнери заедно с вече обявените финландци от Sonata Arctica. И двете групи ще изпълнят пълните си лайв сетове, като на PARADISE LOST се пада честта да закрият първата фестивална вечер. TIAMAT ще забият на Стадион Калиакра на 16-ти юли. Очаква се да бъде обявена и групата хедлайнер за тази вечер.
Традиционният рок фестивал, КАВАРНА РОК ФЕСТ, ще се проведе за шеста поредна година от 15-ти до 17-ти юли в Каварна! На КАВАРНА РОК ФЕСТ 2011, в рамките на три дни ще гостуват някои от най-големите и обичани от феновете имена в съвременната екстремна рок и метъл сцена.
Билетите за КАВАРНА РОК ФЕСТ 2011 са вече в продажба в мрежите на Ticketstream.bg и Eventim.bg, в магазините на Office 1 Superstore, Orange Center, Tехномаркет, Мултирама, TBI, Пикадили, Германос и др.
Цената на еднодневен билет за фестивала е 40 лв., a тридневният пропуск – 90 лв. Първоначално в продажба са билетите за трите дни на фестивала. КАВАРНА РОК ФЕСТ 2011 продължава традицията и ще зарадва феновете с едни от най-добрите цени на билети за събитие от подобен род в България.
Както и през миналогодишното издание на КАВАРНА РОК ФЕСТ, и този път организаторите от Loud Concerts и Oбщина Каварна са подготвили за феновете на тежката музика разнообразни атракции, съпровождащи фестивала. Отново ще има кран за бънджи скокове, фестивално радио, което ще звучи през целия период на феста и signing sessions с групите, участващи в КАВАРНА РОК ФЕСТ 2011.

Повече информация и подробности за фестивала търсете в интернет сайта на КАВАРНА РОК ФЕСТ 2011, на: www.kavarnarockfest.com, както и на www.facebook.com/kavarnarockfest.

  1. #1 написан от Hatecrew (преди 10 години)

    Ще се ходи и тази година… пак предвиждам разорение…

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото