Програма на концерта на APOTHEOSIS, ТРАВМА, ГРУПА X и DISTORTED REALITY

apotheosis_posterТРАВМА обявиха спирането да дейността си след събитието.

На 5 септември, събота, в столичния клуб Три Уши македонската Melodic Death Metal шайка APOTHEOSIS ще свири за пръв път пред българска публика. В концерта ще вземат участие и българските банди ТРАВМА, ГРУПА X и DISTORTED REALITY. Стана ясно и разписанието на самото събитие:

19:00 – отваряне на вратите на клуба
20:00 – 20:45 Травма
21:00 – 21:30 Distroted reality
21:45 – 22:30 Група X
22:45 – 00:00 Apotheosis 00:30 – …Afterparty в The Black Lodge

Вратите на клуб Три Уши (ул. Три Уши 1) отварят в 19:00 ч., началото е от 20:00 ч., входът е 7 лева на вратите на клуба, а на предварителна продажба в мрежата на eTicketsMall билети могат да се купят на цена от 6 лева.

Афтърпартито ще започне веднага след края на концерта в метъл бар The Black Lodge (бул. Ал. Стамболийски 34).

Два дни преди концерта ТРАВМА разпространиха следното съобщение в социалните мрежи:

Всеки,който има възможност и желание, разбира се, е добре дошъл! Това ще бъде и последният концерт за Травма на този етап. Искрено и сърдечно благодарим на всички приятели, съмишленици, фенове за съпреживяното, разбирането, доверието и подкрепата през всичкото това време. Бъдете здрави и се обичайте!– искрено се надяваме паузата да е временна.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото