MIKE PORTNOY: „Lars Ulrich ме научи на скромност“

Бившият барабанист на DREAM THEATER Mike Portnoy, в интервю за списание Classic Rock, отдели специално внимание на една съвместна случка с барабаниста на METALLICA Lars Ulrich.

lars-ulrich

„Спомням си когато от фирма ТАМА бяха организирали да направим заедно с Lars Ulrich съвместна сесия за автографи. Признавам си, тогава си мислих, че барабанистът от една от най-известните групи в света ще гледа да отбие номера и ще гледа да приключи възможно най-бързо сесията. Но се случи точно обратното. Lars сърдечно се ръкува с всеки един от стотиците фенове, които бяха дошли. Погледна всеки един от тях в очите, питайки за името му, за да може индивидуално да се подпише. В този ден той ме научи на един много важен урок – на скромност. До тогава бях провеждал много подобни съвместни автограф сесии с други музиканти, които не са постигнали и една стотна част от това, което са направили METALLICA. Няма да им спомена имената, но повечето от тях се държаха все едно са постигнали достиженията на METALLICA за един ден. Може би и аз до тогава съм се държал по подобен начин. Но когато видях с очите си как един от най-знаменити барабанисти в света обръща специално внимание на абсолютно всеки фен, осъзнах, че аз има от кого да взема пример“, призна Mike Portnoy.

  1. #1 написан от Toto (преди 5 години)

    Тъпанар….

  2. #2 написан от Д. Хук (преди 5 години)

    Портни можел и вицове да разпрая.

  3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  4. Коментари за тази публикация
В началото