Правила при провеждане на SWEDISH EMPIRE TOUR 2013

Както всички знаят на 18 март 2013 година в столичната зала Универсиада, от 19.00 часа ще се проведе концерта на SABATON, ELUVEITIE и WISDOM като част от европейското турне SWEDISH EMPIRE TOUR 2013. Ние от екипа на BGTSC вярваме, че общата ни  цел е по време на неговото провеждане да няма инциденти, а само положителни емоции. Затова BGTSC призовава всички посетители на концерта да спазват неговите правила.

Билети

* Билетът е ценен. Пазете го и не го давайте на никой друг, освен на оторизирания персонал на входовете. Изгубен или повреден билет не се възстановява.

* Деца под  10 години влизат безплатно, придружени от пълнолетен родител или настойник, притежаващ билет и попълнена декларация.

* Билетът не дава достъп до VIP зоната, сервизните площи и служебните помещения.

* Няма да се допускат многократни влизания и излизания с един и същи билет. Излизането от мястото на провеждането на концерта е окончателно.

VIP Добавка

* Включва малка почерпка, вход от източната част на залата, правото на място и достъп до официалната ложа на залата. Същата се намира в центъра на трибуните, като за комфорта на гостите е предвидено допълнително обслужване (сервитьор) и охрана. Също така VIP статута ще дава предимство на достъп до бар в непосредствена близост до ложата и отделна тоалетна.

* Самостоятелно, без билет, VIP Добавката не дава достъп до залата и правото на привилегии!

Лица под 18 години

* Лицата под 18 години влизат с придружител!

* Както на всички големи концерти  в България,  всички малолетни и непълнолетни лица под 18 годишна възраст ще бъдат допускани  само с придружител и подписана декларация от пълнолетен придружител – родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето. Това е мярка, съобразена със законодателните разпоредби в България и ако смятате да посетите концерта с детето си, моля прочетете внимателно следните указания:

За да бъдат допуснати на концерта лица до 18 години, трябва да бъдат с родител или придружител, който има закупен билет. На концерта без билет ще се допускат само деца до 10 годишна възраст. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст, трябва да носи подписана в два екземпляра декларация, която можете да изтеглите от тук.

Единият екземпляр се оставя при охраната при влизане, а вторият остава в придружителя, в случай че бъде поискана за повторна проверка.

* Допуска се по един придружител на едно лице под 18 години!

* Във връзка с мерките за сигурност и безопасност препоръчваме да носите с вас и лични документи – копие на акт за раждане на детето, ако то е под 14 години или неговата лична карта, ако то вече е навършило тази възраст. Целта е удостоверяване на самоличността на детето и неговата възраст. За да избегнете това можете да представите предварително нотариално заверена декларация.

* На концерта  няма да бъдат допускани малолетни и непълнолетни лица под 18 годишна възраст без придружител!

* Деца под 10 години влизат безплатно, придружени от пълнолетен родител или настойник, който трябва да подпише декларация и притежава билет!

Спешна медицинска помощ

* В случай на нужда, екип на спешна медицинска помощ ще бъде на ваше разположение. Ваша е отговорността да се грижите за себе си, децата или лицата, които придружавате, приятелите и хората около вас. Ако забележите нещо притеснително, моля, веднага потърсете съдействие от охраната и персонала на концерта.

Животни

* Животни няма да се допускат в зоната на концерта.

Забранено е внасянето на:

– храни и напитки
– видео камери и професионални фотоапарати (апарати със сменяем обектив)
– аудио записващи устройства
– оръжие
– всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н.
– стъклени бутилки
– преносимо лазерно оборудване

Снимки и видео

* Забранено е снимането на артистите и използването на светкавица от неоторизирани за това лица.
Концерта ще бъде заснет. С влизането си на мястото на провеждане на концерта, посетителите дават съгласие за тяхното заснемане!

Алкохол, опиати, наркотични вещества и пушене

*Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на концерта е забранено! Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат  допускани в зоната и няма да им бъде възвърната стойността на билета. На лица под 18 години алкохол няма да се продава.

* АБСОЛЮТНО Е ЗАБРАНЕНО ПУШЕНЕТО ИЗВЪН СПЕЦИАЛНО ИЗГРАДЕНАТА ЗА ЦЕЛТА ЗОНА! ЛИЦАТА НАРУШИЛИ ЗАБРАНАТА , ЩЕ БЪДАТ ИЗВЕЖДАНИ БЕЗ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПАРИТЕ ЗА БИЛЕТА!

* Изхвърляйте боклуците на определеното за тях място. Пазете  и не замърсявайте.

Антисоциално поведение

* Всеки, който проявява агресивно и антисоциално поведение, ще бъде изведен извън зоната на концерта, без възможност за връщане на парите за билета. Моля, сигнализирайте за такова поведение на нашия екип. Всеки има правото да се забавлява в безопасна обстановка.

Нека територията на концерта бъде приятно и чисто място за забавление!

За въпроси и запитвания:

events@bgtsc.eu

 1. #1 написан от Тотев (преди 8 години)

  Подкрепям! Ще се размажем!

 2. #2 написан от Lala (преди 8 години)

  Баси глупостите….

 3. #3 написан от Колев (преди 8 години)

  Много се радвам, че са ясни правилата!
  А пък Лалата да ми лапа лулата! 😀

 4. #4 написан от Тотев (преди 8 години)

  И тук се появи хейтър!

 5. #5 написан от Lapacalata (преди 8 години)

  Че то къде няма хейтъри, които да си чешат езиците. Това са съвсем стандартни правила за всички концерти, които се провеждат, не виждам какво има да се плюе.

 6. #6 написан от Ritchie (преди 8 години)

  Видяхме си задълженията а сега си искаме правата!
  Поне 3-4 вида бира на нормална цена…най-добре в кенчета, ясно е че ще бъдат пресипвани в чаши за да не вземе някой да метне по сцената. Поне 5 вида уиски, с лед, така че осигурете машина за лед, няколко вида натурални сокове, газирани питиета и вода, сандвичи, чипсове и други такива неща за хапване и мезене.
  Почистени и функциониращ и безплатни тоалетни.

  При неспазване правилата от ваша страна не очаквайте ние да я спазим от наша!

 7. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 8. Коментари за тази публикация
В началото