От днес пускат в продажба VIP добавки за SABATON

От днес, вторник, 12 февруари, стартира продажбата на VIP добавки за билетите за SWEDISH EMPIRE TOUR 2013: SABATON, ELUVEITIE & Wisdom – един от най-очакваните концерти, който ще се състои в столичната зала „Универсиада” на 18 март 2013 г.

Добавката е на цена от 35 лева и включва малка почерпка, правото на място, отделен вход и достъп до официалната ложа на залата. Ложата се намира в центъра на трибуните, като за комфорта на гостите е направена организация по допълнително обслужване – сервитьор и охрана.  VIP статутът ще дава предимство на достъп до бар в непосредствена близост до ложата, както и отделна тоалетна.

Билети и VIP добавки могат да бъдат закупени от сайтовете и мрежите на Eventim.bg и TixGate.com

Касите на Изипей (EasyPay)* в ЦЯЛАТА страна, магазини Germanos, Office1Superstore, OMV, На Тъмно, Metal Heaven, Магазин Яко, Пикадили, ESPO Group, Orange, Техномаркет, Мултирама, Outlet Alex, НДК и много други!

*Каси на Изипей (EasyPay) може да намерите в магазини Билла и Фантастико, някои пазари и молове!

https://www.tixgate.com/event/sabaton-swedish-empire-tour-2013/15/

http://www.eventim.bg/bg/bileti/sabaton-swedish-empire-tour-2013-sofia-universiada-hall-275743/event.html

Очаквайте още новини и ИЗНЕНАДИ!

  1. #1 написан от Тотев (преди 10 години)

    Охааа, кеф!

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото