Последни подробности около концерта на SABATON, ELUVEITIE, WISDOM

Последни любопитни новини за концерта на SABATON, ELUVEITIE и Wisdom на 18 март в зала „Универсиада“

На 18 март в столичната зала „Универсиада” от 19.00 часа ще се проведе едно от най-очакваните събития за тази година, а именно концертът на SABATON, ELUVEITIE и WISDOM като част от най-разпродаваното европейско турне до момента: SWEDISH EMPIRE TOUR.

Входовете на залата ще бъдат отворени в 18 часа, за да могат фенове, журналисти и гости да влязат спокойно. Входовете за фенове са от западната страна на сградата, притежателите на пропуск и VIP добавка ще се възползват от служебния вход от източната страна, срещу паркинга, а журналисти и гости ще влизат от южната страна на сградата – от към бул. „Шипченски проход”.
В случай, че останат билети в деня на шоуто, на входа за фенове ще има билетна каса.


Групите ще излязат в следната поредност:

19.00 часа – Wisdom, 
20.00 часа – Eluveitie, 
а след тях Sabaton!

За по-добро и навременно обслужване ще има 3 бара както следва:
“Бира” бар – 18 метров бар, предлагащ основно бира и Jagermeister;
“Безалкохолен и Jagermeister” бар, на който няма да се предлага бира, но ще се предлагат и пакетирани сандвичи (в това число и за деца);
“RockIt” bar – ще се намира на второ ниво и ще предлага всичко, като с предимство ще се обслужват VIP гостите.
За първи път на баровете ще се предлагат продукти, които самите групи консумират!

Преди няколко дни най-награждаваната банда в рамките на една година – SABATON (на три различни церемонии спечелиха приза Best Live Band, Golden Album в Швеция и Полша, два пъти Best Band, и един път Best Album – Carolous Rex) направи запитване към българските си фенове за песни, които да изпълнят.
Какво са препоръчали родните фенове предстои да разберем!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото