Последни новини за концерта на JUDAS PRIEST и HELLOWEEN

Judas Priest Helloween PosterКупонът започва още от 16:00 ч., а входовете на залата ще бъдат отворени в 18:30ч.

Остават само два дни преди София да бъде разтърсена от взривяващото шоу на боговете на тежкия саунд – JUDAS PRIEST и HELLOWEEN! Двете велики групи пристигат у нас за един специален концерт. Роб Халфорд и компания ще ни зарадват с най-големите си хитове, както и с песни от последния си албум ‘Redeemer of Souls’. Издаден у нас от Вирджиния рекърдс/ Sony Music, албумът е поредната доза класически хеви метъл от JUDAS PRIEST.

Техническата подготовка за разтърсващото шоу започва още от 29 юни, когато у нас ще започне изграждането на сцената и издигането на огромната видеостена за атрактивната мултимедия. На нея отново ще се вихри Роб Халфорд на своя любим мотор. JUDAS PRIEST са си поръчали разнообразие от сандвичи, печено пилешко и свинско месо, лазаня, овчарски пай и няколко вида салати за обяд. Задължително в менюто трябва да има и вегетариански ястия, поръчани специално за Роб Халфорд. Сред напитките са любимата бира на бандата Corona, но освен нея те ще опитат и местна качествена бира.

Хилядите фенове на JUDAS PRIEST ще могат да се настроят подходящо за купона в деня на концерта и да загряват с бира още от 16:00 ч. в пространството пред „Арена Армеец“. Входовете на залата ще бъдат отворени в 18:30 ч. Поради очакваното натоварено движение по бул. Цариградско шосе, където в момента продължават ремонтни дейности, съветваме феновете да дойдат по-рано с автомобилите си или да използват градския транспорт.

HELLOWEEN ще се качат на сцената в зала „Арена Армеец“ в 20:00 ч., но не като подгряваща група на JUDAS PRIEST, а със собствен пълен сет концертни хитове с времетраене около час и половина. Двете групи пристигат у нас в ранните часове на 30 юни, веднага след концерта им в Белград. Ограничено количество билети за рок събитието на годината на цени от 40 до 100 лв могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото