Последни новини преди концерта на SHOW ME A DINOSAUR

Билетите тръгват от 3 юли в мрежата на Eventim на цена 10 лева.

Както обещахме, предвид летните отпуски и силната концертна програма, билетите за концерта на руската пост-рок/пост-метъл банда Show Me A Dinosaur и българското слъдж/пост-метъл трио Trysth, ще се продават на съвсем достъпна цена. От утре (3 юли) ще можете да си купите билет от мрежата на Eventim за 10 лева, като на входа на клуба ще струват 15 лева.

Вече виждате и постера за концерта в София, а ето тук можете да прочетете и първото интервю с Show Me A Dinosaur за българска медия.

Знаете, че софийската банда TRYSTH ще излезе преди руснаците на 11 юли в Mixtape 5. В рамките на няколко седмици, това ще бъде втора поредна изявa на триото, след провелия се на 27 юни The Gathering Of The Elements, където момчетата делиха сцена с Upyr, Obsidian Sea и Muddy.

Мрачният слъдж/пост-метъл на TRYSTH е идеалната подготовка за атмосферичния пост-рок/пост-метъл/шугейз на Show Me A Dinosaur. Последните пристигат в София веднага след концерта си в Пловдив, като и двете изяви са част от първото Европейско турне на групата.

Show Me A Dinosaur са от Санкт Петербург и тръгват заедно през 2011. Дебютът им „Evolvent“ излиза същата година и бързо грабва вниманието и на публика, и на критика. През януари тази година момчетата издават своя втори дългосвирещ албум – „Dust“, който не само оправдва високите очаквания, последвали „Evolvent“, но им дава и увереност, че най-сетне могат да тръгнат на първото си турне извън родната Русия. Музиката на Show Me A Dinosaur се отличава с атмосферични рифове и мрачни пасажи, драматични промени в темпото и неочаквани кресчендота. Горещо се препоръчва на всички, които обичат качествени пост-рoк/пост-метъл банди като God Is An Astronaut, Maybeshewill, Tides From Nebula.

Концертът на двете групи ще се проведе в малката зала на клуб Mixtape 5 с начален час 20:30.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото